ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ WWW.GOLD-HUNTER.GR vol2

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ WWW.GOLD-HUNTER.GR vol2

Εμπορία ανιχνευτών χρυσού και ραβδοσκοπικών οργάνων
ΕΜΠΟΡΙΑ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ – SERVICE – BAZAAR ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ
GARRETT – WHITE`S – MINELAB – NOKTA – OKM – BOUNTY – TEKNETICS – XP – FISHER

https://www.youtube.com/embed/hwa0NXmGDDg

https://www.youtube.com/embed/hwa0NXmGDDg

  

 

Σας καλωσορίζουμε στο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εμπορία ανιχνευτών μετάλλου και χρυσού Vlachos Team. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει μια τεράστια γκάμα από επαγγελματικούς ηλεκτρονικούς ανιχνευτές χρυσού, μετάλλου και ραβδοσκοπικών οργάνων.

Το κατάστημα μας προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στις έρευνες για κρυμμένους θησαυρούς, έχοντας δημιουργήσει μια ειδική ομάδα ερευνών όπου είναι έτοιμη να σας βοηθήσει σε κάθε επιθυμητή έρευνα σας σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Οι εταιρείες των ανιχνευτών που εκπροσωπούμε είναι από τις πιο αξιόπιστες και επώνυμες της παγκόσμιας αγοράς από Αμερική, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και φέρουν πιστοποίηση καλής λειτουργιάς.

H επιχείρηση Vlachos Team την περίοδο 2014 – 2015 αιτήθηκε περίπου 15 άδειες έρευνας σε όλη την Ελλάδα , για να ερευνήσει τις ποιο γνωστές ιστορίες κρυμμένων θησαυρών, οι τέσσερις εξ αυτών ολοκληρώθηκαν με τα θετικότερα αποτελέσματα.
Παράλληλα, την ίδια χρονική περίοδο η επιχείρηση Vlachos Team μαζί με την επιχείρηση Gold detector Alexopoulos καλέστηκαν από ειδική υπηρεσία του Δημοσίου να αναλάβουν έρευνα για λογαριασμό της σε μια πολύ γνώστη υπόθεση. Τα αποτελέσματα της οποίας έφεραν 100% θετικό αποτέλεσμα.

Η ειδική ομάδα ερευνών Vlachos Team είναι η μοναδική που συνεργάστηκε με το Ελληνικό Δημόσιο και πιστοποιήθηκε για τις υπηρεσίες της πάνω στις έρευνες και στα τεχνολογικά μηχανήματα όπου εμπορεύεται .

Επίσης, έχει αναλάβει αντίστοιχες έρευνες και για κρατικές έρευνες ξένων κρατών από το 2014 έως το 2016. Μια γνωστή συνεργασία είναι με την πρεσβεία του Κουβέιτ, όπου ο ερευνητής Αντώνης Βλάχος καλέστηκε από τον πρέσβη τους σε επίσημη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton.
Έως και σήμερα, η ειδική ομάδα ερευνών Vlachos Team αναλαμβάνει έρευνες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με ειδικό επαγγελματικό εξοπλισμό που φέρει πιστοποίηση καλής λειτουργιάς.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ειδικευόμενο προσωπικό που μπορεί να σας ενημερώσει για τον ηλεκτρονικό ανιχνευτή ή το ραβδοσκοπικό όργανο κρίνοντας πιο είναι καταλληλότερο για την επιθυμητή σας έρευνα σε οικονομικές λύσεις.

Όλα τα τεχνολογικά όργανα ανίχνευσης που εκπροσωπούμε δοκιμάζονται για την καλή λειτουργία τους στα ελληνικά εδάφη και σε πραγματικές δύσκολες συνθήκες έρευνας.
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ
Vlachos Team

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ