Έκρηξη από αυτοσχέδιο μηχανισμό σε διαμέρισμα στην Αχαΐα.

Έκρηξη από αυτοσχέδιο μηχανισμό σε διαμέρισμα στην Αχαΐα.

Αναστάτωση επικράτησε στις 4.10 τα ξημερώματα της Κυριακής στις νέες εργατικές κατοικίες της Κάτω Αχαΐας, όταν άγνωστος πέταξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με πυρίτιδα σε μπαλκόνι διαμερίσματος...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές αφού έσπασαν τζάμια και προκλήθηκαν φθορές σε έπιπλα του μπαλκονιού.

  Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα ο 56χρονος ιδιοκτήτης καθώς και η σύζυγός του και τα παιδιά του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας της Κάτω Αχαΐας έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Έχουν ήδη συλλεγεί και αξιολογούνται καταθέσεις σε σχέση με τα κίνητρά του, ενώ δεν αποκλείεται εντός των επομένων ωρών να γίνου προσαγωγές υπόπτων.

  Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η εκρηκτική ύλη φέρεται να είναι ίδια με εκείνη που χρησιμοποιείται για την παράνομη αλίευση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πηγή :tempo24.news

Πηγή: Νόμος & Τάξη | Police News | Έκρηξη από αυτοσχέδιο μηχανισμό σε διαμέρισμα στην Κάτω Αχαΐα.
 

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ