Λύγισαν το οργανωμένο έγκλημα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Λύγισαν το οργανωμένο έγκλημα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και τον περασμένο μήνα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους φτάνοντας σε πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Σώματος για τον μήνα Ιούνιο, οι Αστυνομικοί μας κατάφεραν να διαλύσουν 38 σπείρες που δρούσαν σε διάφορα σημεία της χώρας.

  

Συγκεκριμένα διαλύθηκαν, 15 σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά, 12 σπείρες που διέπρατταν κλοπές – διαρρήξεις,  5 σπείρες που διέπρατταν ληστείες, 3 σπείρες που διακινούσαν παράτυπους μετανάστες, 1 σπείρα που διέπραττε απάτες, 1 σπείρα κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και 1 σπείρα αρχαιοκαπηλίας.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και δείχνουν για ποιο λόγο - σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ- η Ελληνική Αστυνομία κορυφή της εμπιστοσύνης των πολιτών.

ΠΗΓΗ http://policenet.gr/article/%CE%BB%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%87%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83

 

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ