Δικαστική δικαίωση Λιμενικών για μεταθέσεις

Δικαστική δικαίωση Λιμενικών για μεταθέσεις

Δικαστική δικαίωση για μεταθέσεις που θεωρούσαν άδικες,για στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν οι Χρήστος Πασχαλάκης και Αντώνης Παπαγεωργίου,μέλη του ΔΣ ΕΠΛΣ Κ.Μακεδονίας,αναφέρουν:

Θα θυμούνται οι συνάδελφοι τα προβλήματα, την ταραχή και τον σάλο που δημιούργησαν οι μεταθέσεις του έτους 2015 και ιδίως οι μεταθέσεις των συναδέλφων μας από τις Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα θυμούνται επίσης οι συνάδελφοι ότι μόνο η Ένωσή μας (ΕΠΛΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) και ειδικότερα οι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σοφοκλής, ΤΖΟΥΜΚΑΣ Κων/νος, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Χρήστος, ΣΑΜΑΡΑΣ Νικόλαος και εμείς οι δύο, από την αρχή της διαδικασίας των μεταθέσεων, διαμαρτυρηθήκαμε εντονότατα για την προχειρότητα και παρατυπία με την οποία έγιναν οι μεταθέσεις αυτές και μόνον εμείς ως Ένωση, προχωρήσαμε σε νομικές διαδικασίες με το δικηγόρο κ .Δημήτριο Τσαγκαλίδη, προκαλώντας τις μομφές και λοιδωρίες του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ κ. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Αθανάσιου, ο οποίος μετείχε στα συμβούλια μεταθέσεων και ο οποίος υπεραμύνθηκε των μεταθέσεων, ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν σωστά τυπικά και νόμιμα.

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, το αρμόδιο Δικαστήριο επιβεβαίωσε τις θέσεις και απόψεις μας δικαιώνοντας τους συναδέλφους που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, αλλά και εμάς που επιμείναμε μέχρι τέλους. Με τρεις αποφάσεις του, το Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης ακύρωσε τις μεταθέσεις των τριών συναδέλφων μας, αποδεχόμενο πλήρως τις θέσεις που διατυπώναμε ως Ένωση και αποδόθηκαν από τον δικηγόρο  κ .Δημήτριο Τσαγκαλίδη. Αυτές οι 3 υποθέσεις δικάστηκαν μέχρι σήμερα. Αναμένουμε και τις υπόλοιπες παρόμοιες αποφάσεις.

Κε ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ, ο ρόλος σας στο συμβούλιο μεταθέσεων αλλά και ως πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ, είναι η διαφύλαξη και η προάσπιση των εργασιακών συμφερόντων και δικαιωμάτων των συναδέλφων καθώς και η καταγγελία οποιασδήποτε παρατυπίας. Αντιθέτως, η Ελληνική Δικαιοσύνη, απέδειξε περίτρανα ότι δεν λειτουργήσατε ούτε ως συνδικαλιστής, αλλά ούτε προς όφελος των συναδέλφων.

Όταν εσείς κ. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ συμφωνούσατε και υπογράφατε για πάνω από 1.000 μεταθέσεις, με μοναδικό σκοπό την “αποψίλωση” των Λιμενικών Αρχών της Κεντρικής Μακεδονίας και την ευμένεια Υψηλόβαθμων Πολιτικών και Στρατιωτικών Στελεχών, εμείς δεν σταματήσαμε στιγμή ν’ αγωνιζόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας, επιζητώντας τη νομιμότητα και την δικαιοσύνη.

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ