Υγειονομική βόμβα στο Ελληνικό, όπου στεγάζονται μεταναστες

Υγειονομική βόμβα στο Ελληνικό, όπου στεγάζονται μεταναστες

Μια υγειονομική βόμβα μεγατόνων, είναι έτοιμη να εκραγεί στο υπόγειο της αίθουσας αναχωρήσεων του δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό, εκεί που στεγάζονται εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, όπως αποκαλύπτει το vimaonline.gr. 

Ένας τεράστιος βόθρος, πολλών χιλιάδων τετραγωνικών γεμάτος βρώμικα νερά και λύματα, βρίσκεται ακριβώς κάτω από το χώρο που ζουν άνθρωποι και μικρά παιδιά.

Αυτοψία στον καταυλισμό του Ελληνικού

 

 

Ακριβώς, ένα όροφο κάτω από εκεί που συγχρωτίζονται εκατοντάδες μετανάστες και λίγα μέτρα μακριά από τους χώρους που παίζουν μικρά παιδιά βρίσκεται μία έκταση τουλάχιστον 5.000 τετραγωνικών μέτρων καλυμμένη με τουλάχιστον 40 πόντους βοθρολύματα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το vimaonline.gr, το υπουργείο Υγείας μετά το δημοσίευμα με έγγραφό του και την ένδειξη 'ΕΠΕΙΓΟΝ ' παρακαλεί τη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών που εδρεύει στην Καλλιθέα, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης να κάνει αυτοψία στο χώρο και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία και το περιβάλλον γενικότερα.

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ